30 mia. udbetalt i kompensation på et år

Siden marts 2020, hvor de første hjælpepakker åbnede, er der nu udbetalt over 30 mia. kr. i kompensation til virksomheder og lønmodtagere i Danmark.

Dermed har næsten 400.000 fået økonomisk hjælp til at komme igennem coronakrisen. Det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

De generelle hjælpepakker er fortsat åbne, så både virksomheder der må holde lukket, og virksomheder der oplever omsætningstab, kan få hjælp.

Til de virksomheder som endnu ikke kan åbne for kunder samt virksomheder eller, som har åbnet til et anderledes marked, hvor corona stadig sætter sit tydelige præg, er der fortsat åbent for de generelle hjælpepakker.

Det betyder, at man ved omsætningsnedgang på mindst 30 pct. stadig kan få dækket sine faste omkostninger, og selvstændige kan særligt med det forhøjet kompensationsloft få dækket de meromkostninger, der følger af den lange nedlukning.

Hertil kommer, at man stadig kan søge om lønkompensation, så man kan beholde sine medarbejdere, hvis 30 pct. eller mere end 50 af dine ansatte er eller har været hjemsendt med fuld løn i en periode.

Forfatter

Related posts

Top