2,7 millioner kroner på vej til bilister i Thy og på Mors.

2,7 millioner kroner.

Så mange penge kan GF Forsikrings lokale bilforsikringskunder i Thy og på Mors se frem til at nyde godt af i 2020, når GF Thy og Mors i starten af det nye år deler ud af overskuddet som et led i den fælles overskudsdeling.

Selvom de 2,7 millioner kroner skal fordeles blandt alle GF Thy og Mors’ bilister, er det en god håndfuld forsikringspenge, som den enkelte bilist kan se frem til at få retur. En typisk bilejer i Thy og på Mors sparer nemlig mellem 500 og 1400 kroner på hver af sine bilforsikringer i GF i det kommende år.

Det præcise beløb afhænger af, hvor meget man betaler for sin bilforsikring, og det handler blandt andet om, hvor stor en bil man har, og hvor man bor.

– Vi har været meget gode til at tiltrække de gode og de rigtige kunder i det forgangne år. Og det er blandt andet dét, som har gjort, at vi har hævet vores overskudsdeling med 5 % i forhold til sidste år. Det er enormt positivt, at vi i et trængt marked kan give alle vores bilforsikringskunder en god overskudsdeling. Det er også dét, der er dna’et i GF Forsikring: Vi giver overskuddet tilbage til vores kunder, siger Gitte Larsen, der er forretningsfører i GF Thy og Mors, som har kontorer i Thisted og Nykøbing.

De 2,7 millioner kroner bliver fordelt på baggrund af et solidaritetsprincip. Derfor får man også del i overskuddet, selvom man har anmeldt en skade i årets løb, eller hvis man først er blevet kunde i GF Forsikring i løbet af året.

Det er ikke kun på bilforsikringen, der er udsigt til overskudsdeling. GF-kunderne i Thy og på Mors kan også se frem til at få overskudsdeling på deres andre private forsikringer. Det gælder for eksempel hus-, indbo- og ulykkesforsikringen, hvor overskuddet opgøres på landsplan.

Alle kunderne får i løbet af december besked om, hvor mange penge netop de får retur. Rent praktisk bliver den enkelte kundes andel af overskuddet trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer.

Forfatter

Related posts

Top