27 årig bliver ny chef for Morsø Landsbrugsskole

Det bliver den kun 27 årige Jonas Lundgren Bach Korsgaard, der fra den 1. juli bliver ny afdelingsleder på Morsø Landbrugsskole. Han afløser Thomas Schlichting, som er overgået til ny stilling internt i EUC Nordvest.

– Jonas er faglægt landmand og jordbrugsteknolog med speciale i planteproduktion og har flere års ledelseserfaring fra landbrugserhvervet. Forinden Jonas påbegyndte sin uddannelse inden for landbruget, gennemførte han en Højere Handelseksamen fra Thisted Handelsgymnasium. Med valget af Jonas har skolen sikret sig en leder med god økonomisk indsigt, ledererfaring og en leder, som qua sin faglighed kan fastholde og øge Morsø Landbrugsskolens landbrugsfaglige profil, siger Direktør Hans Chr. Jeppesen fra EUC NordVest.

Tidligere leder til ny stilling i EUC NordVest
Skolens tidligere leder Thomas Schlichting, som er overgået til ny stilling internt i EUC Nordvest, vil i et tæt parløb med direktør Hans Chr. Jeppesen, agere mentor for Jonas Lundgren Bach Korsgaard i en 2-årig periode, som desuden skal gennemføre en pædagogisk lederuddannelse.

Det er planen, at Jonas Lundgren Bach Korsgaard først tiltræder stillingen som forstander efter denne periode. Indtil da vil overordnede strategiske beslutninger vedrørende skolens drift og udvikling blive truffet i tæt samarbejde med Direktør Hans Chr. Jeppesen.

– Med ansættelse af Jonas Lundgren Bach Korsgaard og en dygtig medarbejderstab står skolen godt rustet til nye udfordringer og udviklingsopgaver i regi af Morsø Landbrugsskole, siger Hans Chr. Jeppesen.

Forfatter

Related posts

Top