26-årig kørte ind i Thisted Lufthavn med vilje

Artiklen opdateres løbende. Se de seneste opdateringer nederst i artiklen….

En 19-årig mand mistede torsdag aften livet, da han kørte ind i en bygning ved Thisted Lufthavn.

Bygningen, som manden kørte ind i, brød efterfølgende i brand. Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen fortæller, at slukningsarbejdet stod på til kl. 02.15, og at lufhavnens bygninger blev stivet af, fordi der var fare for at de ellers ville styrte sammen.

Bevidst handling
Carsten Henriksen oplyser til flere medier, at man har en kraftig formodning om, at den 19-årige bevidst kørte ind i lufthavnsbygningerne:

– Det er vi næsten fuldstændig sikre på, siger han.

Hans kollega Jens Clausmarch fortæller, at formodningen bygger på, at der ikke er fundet nogle bremsespor i forbindelse med påkørslen.

Kørte ind i et teknikrum
Den voldsomme brand opstod ifølge indsatslederen hos Nordjyllands Beredskab, Lars Enevoldsen, fordi bilen kørte ind i en brandfarlig del af bygningen.

– Han har ramt et fyrrum. Det er nok det folk vil kalde det i dagligdagen. Det er et teknikrum, hvor der er er en fjernvarmecentral, og der er noget strøm og forskellige andre ting, som egentlig styrer bygningen. Det gør også, at bygningen er stort set uden strøm, forklarer Lars Enevoldsen til TV MidtVest.

– Med de skader bygningen har, så er det min bedste vurdering, at han er død ved sammenstødet, siger han.

Politiet skal i løbet af fredag foretage tekniske undersøgelser af ulykkesstedet

OPDATERING KL. 06.50
Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Clausmarch, oplyser til LimfjordUpdate.dk, identiteten på den omkomne ikke ligger fast.

– Vi ved blot, at ejeren af bilen er 19 år. Vi har været i kontakt med vedkommendes mor der oplyser, at der sagtens kunne være tale om hendes søn, siger han.

Liget er i så dårlig stand, at det ikke har været muligt med sikkerhed at fastslå identiteten på nuværende tidspunkt. Identiteten, og omstændighederne bag ulykken, forventes at blive fastslået i løbet af fredagen.

Opdatering kl. 07.10
Politiet oplyser fredag morgen til TV MidtVest, at ejeren af bilen er en 26-årig mand fra lokalområdet. Lige nu har myndighederne ingen grund til at tro, at der skulle have siddet en anden person bag rattet, da ulykken fandt sted. Flere medier beretter dog om, at det er en 19-årig mand, der kørte bilen.

Politiet har været i kontakt med familien til den dræbte

Foto : Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top