25-års jubilæum fejres med seminar og reception

Der er lagt op til en festlig og lærerig dag hos konsulenthuset inu:it i Thisted i morgen.

Det startede med to medarbejdere og én kunde i Grønland for 25 år siden. Siden er virksomheden ekspanderet til Danmark for seks år siden, hvor mere end 25 medarbejdere i dag er tilknyttet Thisted-afdelingen, og selskabet har rundet 60 medarbejdere.

– På trods af 25 år i it-branchen føler vi os stadig som en ung iværksættervirksomhed, hvor alle medarbejdere er med på en spændende rejse, hvor de sørger for at navigere i en hastig foranderlig verden, så kunderne er på rette spor i deres it-infrastruktur. I den ånd markerer vi jubilæumsdagen ved at give indblik i den nyeste viden inden for it-sikkerhed, så deltagerne kan blive godt klædt på til at tackle en af de største og mest aktuelle udfordringer i deres it-drift, forklarer administrerende direktør Klaus Karlshøj Poulsen.

Det er gratis at deltage i it-sikkerhedsseminaret, hvor en række indlægsholdere fra de førende it-sikkerhedsfirmaer giver deres bud på, hvordan man minimere sikkerhedsrisici.

– Det bedste forsvar er at være på forkant og holde sig opdateret på trusselssituationen anno 2021, og vores samarbejdspartnere Fortinet, Tenable og Heimdal er eksperter på området. De giver deres kvalificerede bud på, hvordan virksomheder kan holde it-sikkerhedstruslen for døren og til gengæld virksomheden kørende, siger Klaus Karlshøj Poulsen.

Jubilæumsdagen starter kl. 9.30 med morgenmad efterfulgt af seminar og frokost. Fejringen afrundes med en åben reception kl. 14:15-16:30, hvor alle er velkomne til at deltage i fejringen, der finder sted i Thyhuset på Thistedvej 73 i Thisted.

Det er muligt at se programmet for dagen og tilmelde sig på inuit.dk.

Forfatter
Tags

Related posts

Top