23 nye stillinger til Gældsstyrelsen i Thisted

Gældsstyrelsen i Thisted har netop slået 23 nye stillinger op.

De nye medarbejdere søges inden for et bredt fagligt og uddannelsesmæssigt felt. Fx kan man have en baggrund som kontor- eller revisor-assistent, finansøkonom eller noget helt andet.

Allerede sidste år ansatte styrelsen 60 lokale medarbejdere:

– Jeg glæder mig meget til at kunne tage imod endnu flere nye kolleger. Selvfølgelig søger vi en stor faglighed, men vi søger også nogle kolleger, som har de rette menneskelige egenskaber. Det er vigtigt, at dialogen med borgerne sker med respekt og forståelse, for vi arbejder ofte med borgere, som er havnet i en økonomisk svær situation, siger underdirektør i Gældsstyrelsen, Maibrit Brandt.

Som nyansat i Gældsstyrelsen kommer du igennem et 3-5 ugers introduktionsforløb, hvor du bliver sat grundigt ind i Gældstyrelsens arbejdsområder herunder bl.a. forvaltnings- og skattelovgivning:

– Vi insisterer på at give nye medarbejdere en god start på deres nye job. Det betyder, at vi tager godt imod dem, men det betyder også, at vi giver dem et længere introduktionsforløb, så de er klædt på til at varetage en meget vigtigt samfundsopgave, siger underdirektør i fortæller underdirektøren.

Som medarbejder i Gældsstyrelsen vil du bl.a. komme til at arbejde med kvalitetssikring af krav til inddrivelse og deltage i arbejdet med oprydning i gamle inddrivelsesfordringer.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingerne, er der informationsmøde på Thisted Kystvej 4, 7700 Thisted den 10. januar kl. 16.00. Tilmelding skal ske til Stine Rasmussen: Stine.Rasmussen@gaeldst.dk

Der er ansøgningsfrist den 13. januar 2019, og stillingsopslagene kan ses på gaeldst.dk/job.

Fakta om Gældsstyrelsen:
– Den 1. juli 2018 blev SKAT erstattet af syv nye styrelser.

– Gældsstyrelsen er etableret under Skatteministeriet og har ansvaret for at inddrive borgeres
og virksomheders gæld til det offentlige.

– Gældsstyrelsen har hovedsæde i Middelfart og har lokationer syv steder i landet – foruden
Middelfart er det Ringkøbing, Thisted, Tønder, Grenaa, Roskilde og Randers.

– Gældsstyrelsen vil i 2021 bestå af omkring 1.500 medarbejdere.

Forfatter

Related posts

Top