2019 er jubilæums-år i Morsø Kommune

I år er der 23 personer, som har arbejdet for Morsø Kommune i 25 år – og tre som kan fejre 40 års jubilæum.  Alene i november er der fire, som kan fejre 25 års jubilæum.

En af dem er den 55-årige centerchef Niels Pedersen. Han beskriver gode muligheder for at være en del af udviklingen og det at kunne gøre en forskel som to af årsagerne til, at han forsætter år efter år på arbejdspladsen, som han kalder rar og spændende.

– Noget af det bedste ved at arbejde i Morsø Kommune er, at man kan træde ind ad døren og blive en del af et hold, og en del af en udvikling med det samme. Det behøver ikke at tage 25 år, fortæller Niels Pedersen.

25 år med nye opgaver
Niels Pedersen startede i kommunen i en blandet stilling som indsatsleder med brand og som miljøingeniør, der lavede tilsyn på virksomheder og landbrug og spillevand, drikkevand og badevand.

Niels Pedersen, Centerchef i Morsø Kommune. Pressefoto

I 1996 blev han beredskabsinspektør, i 2007 beredskabschef, og i 2016 blev han afdelingsleder i Teknik og Miljø.

Han kan nævne mange grunde til, at det bliver ved med at give god mening at arbejde i Morsø Kommune – selvom han i starten kun havde tænkt sig at være der i nogle år.

– Uanset, hvor man er i systemet, bliver der lyttet til de ting, man kommer med, Man har indflydelse og får ansvar. Her er kort sagt god mulighed for at føre sine idéer ud i livet. Et eksempel er, da jeg som kommunens klima og energikoordinator fik den idé, at vi skulle lave en energimesse. Vi havde nul kroner at gøre det for og alligevel lykkes det at lave messe, hvor der kom 1000 mennesker fra området ni år i træk, siger han og forsætter:

– Jeg oplever også som chef, at folk kommer tilbage, der har arbejdet her før, fordi man finder ud af, at der faktisk ikke er så mange steder, hvor det her ”sammen er vi bedst” fungerer så godt som her. Det gør mig stolt af arbejdspladsen, fordi det viser at tingene fungerer.

Forfatter

Related posts

Top