2 på tur: Peter Schrøder og Kurt Ravn i Morsø Teater

Tirsdag den 21. september kl. 19.30 besøger Folketeatret Morsø Teater med med forestillingen ”2 på Tur”.

– Vi glæder os til at byde alle velkommen tilbage i Morsø Teater, hvor alle sæder igen kan bruges af vort gode og engagerede publikum, fortæller formand for Morsø Teaterkreds Jørgen Bruun Christensen.

Billetter til forestillingen kan købes via hjemmesiden www.morsoeteaterkreds.dk eller ved indgangen.

Pressefoto

Om forestillingen
Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin terminale sygdom. Der er de dog ikke længe, før de beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med dropstativ og iklædt pyjamas stiller de sig op ved den nærmeste landevej og blaffer; klar til nye – sidste – eventyr.

På deres vej møder de mange forskellige mennesker spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt: Da de møder en gravid kvinde, hvis kæreste har forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men dét de ender med at finde, er en voksen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende. I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfældige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

Forfatter

Related posts

Top