17-årig Thybo varetægtsfængslet

En 17-årig mand fra Thisted blev torsdag ved retten i Holstebro varetægtsfængslet i fire uger i surrogat og overført til den sikrede institution Kompasset i Brønderslev.

Onsdag formiddag stjal den 17-årige en varevogn i Hurup, men kort efter så to betjente i en patruljevogn den stjålne varevogn i høj fart mod Struer og satte efter.

– Patruljevognen kørte op foran varevognen for at forsøge at bremse den på landevejen ved Bremdal umiddelbart nord for Struer. Men manden i varevognen overhalede og lavede så et hårdt styreslag (et skarpt slag til højre, red.) mod politibilen i forsøget på at få den i grøften.

Det fortæller Allan Riis, der er politikommissær ved Midt og Vestjyllands politi til TVMIDTVEST

Da biltyven nåede ind i Struer satte forfølgerne farten ned for ikke at presse ham unødigt. Alligevel mistede han herredømmet i et sving, og bilen kørte i grøften. Patruljen var hurtigt på stedet, men den 17-årige modsatte sig anholdelsen og forsøgte at flygte. Derfor måtte betjentene bruge peberspray, forklarer politikomissæren.

Den 17-årige er tidligere kendt af politiet, og han er nu sigtet for en stribe forseelser, herunder overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, våbenloven og en hel række overtrædelser af færdselsloven.

Forfatter

Related posts

Top