17-årig død efter påkørsel i aftes

Den 17-årige unge mand fra Thisted der i aftes blev påkørt på Aalborgvej ved Bromøllevej i Thy er til morgen død af sine kæstelser. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Ulykken skete omkring klokken 19.30 tirsdag aften.

– Han er til fods og vil tilsyneladende passere vejen. Da han kommer halvvejs over, holder han tilbage for en personbil, der kommer nordfra. Men da overser han efter alt at dømme en bil, der kommer sydfra. Den rammer ham, mens han står stille, fortæller vagtchef Simon Skelkjær.

Den 17-årige blev efter påkørslen fløjet til Aalborg Universitetshospital med svære kvæsteler – kvæstelser han altså ikke overlevede.

Ifølge politiet var det en 20-årig mand fra Thisted, der førte den bil, som ramte drengen.

– Han er selvfølgelig chokeret, men han har ikke fået fysiske skader. Alt tyder på, at han har kørt efter forholdene – altså at han ikke har kørt for stærkt eller andet, siger vagtchef Simon Skelkjær.

Politiets teori er, at de to bilister fra henholdsvis nord og syd har blændet deres forlygter ned, idet de har nærmet sig hinanden. Det har muligvis betydet, at den 20-årige ikke har kunnet se, at den 17-årige stod ude på midten af vejen.

– Det er en landevej, så der er heller ingen belysning, påpeger vagtchefen.

De pårørende er blevet underrettet.

/ritzau/

Foto: Politi.dk

Forfatter

Related posts

Top