16-årige Caroline fra Thisted vinder VM-bronze

Den blot 16-årige Caroline Küntzel har netop vundet bronze i det tekniske ræs ved de igangværende Verdensmesterskaber i Stand Up Paddle i Kina.

Thyboen, som deltager ved sit første VM i juniorklassen og som fik debut ved DM så sent som i september, regnes for at være en af de største danske talenter på kvindesiden.

SÅ-DANMARK: VM-BRONZE TIL CAROLINESå fik Caroline Küntzel fyret op under danskerfesten ved SUP VM i Kina. Vi hang lidt med hovedet efter Polarbears race, men det er væk nu.Første VM-medalje til Danmark. Caroline padlede, surfede og kæmpede sig gennem de fem kilometer til en fuld fortjent og sikker bronze-medalje.Hele Hainan bøjer sig i respekt for den 16-årige VM-debutant fra Thisted.Så kom den første medalje, 3 Danmark, Klitmøller Rig Wear og Galleri Christoffer Egelund! YES!

Slået op af Dansk Surf & Rafting Forbund i Tirsdag den 27. november 2018

I mændenes technical race var både Casper Steinfath og Christian Andersen med til start, men de lykkedes desværre ikke for de to at sikre sig en plads på podiet.

Den firedobbelte verdensmester Casper Steinfath kom i mål som nummer seks, mens Christian Andersen måtte tage til takke med en placering noget længere nede i feltet efter han faldt af sit board undervejs.

Christian Andersen:

Godmorgen Danmark.ØV. Lille kort ord, der bedst beskriver Polarbears juniorfinale i Tech Race. Han blev presset af de andre i starten og faldt af boardet. Han tog en masse chancer for at indhente førerfeltet – men de gav ikke rigtig pote. Men at kæmpe til sidste padletag, kan. I alle lære noget af.Næste dansker på vandet er Caroline i juniorfinalen i Tech Race…

Slået op af Dansk Surf & Rafting Forbund i Tirsdag den 27. november 2018

Casper Steinfath:

Casper is disappointed right now after the final in the technical race at Isa Worlds in China. It wasn’t Caspers day. As he says, when you make to big mistakes in the start, you can't win. But he had a great final lap where he overtook two or three guys. I'm know him so well, that he will be on fire for the sprint on Friday.

Slået op af Casper Steinfath i Tirsdag den 27. november 2018

Foto: Pablo Jimenez

Forfatter

Related posts

Top