1,5 mio. kr. overrakt til nyt nationalparkcenter

Tirsdag formiddag blev to store checks på henholdsvis 1.000.000, kroner og 500.000 kroner overrakt til nationalparkens bestyrelsesformand, Torben Juul-Olsen, på toppen af den klit, hvor nationalparkcentret skal bygges.

Den ene million er bidrag fra virksomheder, foreninger og privatpersoner, der siden 2016 har kunnet støtte indsamlingen til Nationalparkcentret. For hver donation op til 10.000 kr. har Sparekassen Thy doblet op og har samlet doneret 500.000 kroner.

– Nationalpark Thy bidrager til en positiv udvikling i vores område. Et kommende nationalparkcenter bliver en vigtig faktor, som yderligere vil udviklingen. Derfor yder sparekassen “Støtte & Opbakning” til at etablere centret, siger Ole Beith, Direktør for Sparekassen Thy.

I alt 36 virksomheder, 23 foreninger og 173 privatpersoner støttet indsamlingen til nationalparkcenteret.

Støtteforeningen blev stiftet to år før Nationalpark Thy og har gennem de sidste 12 år arbejdet for at tage initiativer til og skabe rammer for aktiviteter og praktiske arrangementer, der medvirker til at bevare og fremme interessen for og engagementet i Nationalpark Thy.

Alle kan blive medlem af Støtteforeningen Nationalpark Thy og støtte op om deres arbejde.

Forfatter

Related posts

Top