14 spritbilister fanget i weekenden

Henover weekenden har Midt- og Vestjyllands Politi, der også dækker Thy og Mors, haft ekstra bemanding på vejene for at kontrollere for spirituskørsel. Den målrettede indsats mod spiritus-, narko- og medicinpåvirkede bilister blev skudt i gang i fredags i forbindelse med den traditionsrige J-dag.

Den særlige indsats har resulteret i 14 tilfælde af spirituskørsler og 3 deciderede ulykker på baggrund af spiritus i perioden mellem torsdag-søndag. Det skriver TV MIDTVEST.

– Vi ved jo godt, at jo større en indsats vi sætter ind, jo flere fanger vi, men 14 tilfælde af spirituskørsel på fire dage er alt for mange, siger Jørgen Christensen, leder af færdselsafdelingen hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TV MIDTVEST.

De 3 færdselsulykker resulterede heldigvis ikke i nogen personskader, men det er alligevel ifølge Jørgen Christensen et udtryk for en kedelig tendens.

I 2018 har Midt og Vestjyllands Politi indtil videre registreret 659 tilfælde af spirituskørsel. Med det forventer man, at tallet kommer til at ende på nogenlunde samme niveau, som det forgangne år. I 2017 registrerede Midt og Vestjyllands Politi 750 tilfælde af spirituskørsel.

Foto: Rådet for Sikker Trafik

Forfatter

Related posts

Top