1,3 mio. kr. i støtte til tre projekter i Thy

En lang række projekter over hele landet har i dag fået positivt svar på deres ansøgninger til Indenrigs- og Boligministeriets Landdistriktspulje med tilsagn om støtte.

Et af de projekter, som har fået en positiv tilkendegivelse retur er ”Kystterrasser i Lildstrand”. Projektets formål er at anlægge støbte betonkystterrasser, som tilbyder tidssvarende, rekreative siddetrappeanlæg for børn og voksne i sikker afstand fra landingspladsens arbejdszone.

Derudover forbedres arbejdsmiljøet for landingspladsens fiskere, og kystterrasserne vil virke som kystsikring. Projektet får tilsagn om støtte på 800.000 kr.

Foreningen Vandet Sognegaard kan også se frem til støtte fra puljen. I alt er der bevilget 395.000 kroner til udskiftning af det gamle køkken i sognegården. I stedet skal installeres et nyt industrikøkken. Desuden skal både loft og guld udskiftes, så er der igen kan laves mad i lokalsamfundets eneste samlingssted. Køkkenet er i dag ikke længere godkendt til madlavning, men kun godkendt til opvarmning af mad bestilt udefra. Projektet skal afsluttes med en fællesspisning for ca. 150 personer samt dertilhørende koncert.

Desuden har Grundejerforeningen Kjærgården fået tilsagn om 124.000 kroner i støtte til opførelse af en aktivitets- og legeplads med en bålhytte, en pavillon, en sansesti til små børn, samt et legeområde med klatretårn, gyngestativ og en redegynge.

LÆS OGSÅ:

Medborgerhus i Frøslev får 768.000 kroner i støtte

 

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top