12 skridt til succes i din virksomhed

De fleste iværksætter og ejerledere i dagens Danmark vil helt sikkert kunne nikke genkendelse til vigtigheden i at være på forkant med emner som salg, pension, investeringer, kommunikation mv.

En viden der kan være med til at du når dit mål som iværksætter, eller at din virksomhed opnår mere succes. Derfor har Thy Erhvervsforum netop udviklet 12 tema-arrangementer som er gratis for medlemmer, og som vil blive afholdt over 12 aftener a 2 ½ times varighed i løbet af i år.

Til hvert tema-arrangement er der inviteret spændende oplægsholdere i form af både lokale forretningsfolk men også udefrakommende fagfolk. De kommer med ny inspirerende viden som er både nødvendig og værdifuld for både iværksættere og ejerledere.

– Vi har tidligere haft stor succes med lignende kurser, og har også fået flere forespørgsler at gentage succesen – derfor er vi glade for at kunne tilbyde dette spændende og brede temaforløb, som dækker mange af de emner man står overfor – både som iværksætter og som ejerlede, fortæller erhvervskonsulent Tommy Møllgaard Siim.

1. skridt – Fra ide til forretningsmodel
2. skridt – Forsikringer, A-kasse og pensioner m.v.
3. skridt – Personlig salg
4. skridt – Gratis IT-programmer du ikke kan undvære
5. skridt – Markedsføring – de bedste tips

Du kan læse mere om skridt 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12 på www.thyef.dk

 

Forfatter

Related posts

Top