Death Island Festival på Mors

På latin betyder ”Mors” død eller døden. Angioni Studios afvikler i samarbejde med Musikværket, DEATH ISLAND FESTIVAL lørdag d. 8. april.
Det er en fejring af Heavy Metalgenren med 5 bands i Musikværkets rå sale.
Ejer af Angioni Studios Marco udtaler:
”Efter 10 år uden metal-koncerter, er det på tide der igen kommer mere heavy metal og ægte rock på øen. Mit studie er nabo til Musikværket, så samarbejdet er oplagt”
Allerede nu er der signet to bands. Det bliver ikoniske ”Red Warszawa” og ”Tease the Deamon”. Derudover er man i fuld gang med at sætte de sidste navne til programmet, til en fed aften.

Administrator af Musikværket Bent Hjort udtaler:
”Det er så skønt når lokale kræfter kontakter musikværket, med deres ideer, til hvad der skal ske i huset. Samarbejdet med Marco er helt oplagt. Både fordi vi er naboer, og hele
konceptet med en Metal Festival er bund solidt. Musikværket vil glæde sig til at lægge rammer til, og dermed understøtte den fortsatte ambition, om et mangfoldigt program i Musikværket. Death Island Festival bliver helt sikkert en kæmpe oplevelse.”

Festivalen afvikles midt i påsken 2023, med alle de referencer der er på død, opstandelse og fest. Døden er temaet i festivalen, opstandelsen er et ønske på opstandelse af metalmusikken på øen, og festivalkonceptet er, at skabe en fejring af musikgenren, herunder at få genren på det lokale og regionale landkort.

Festivalen starter sit billetsalg torsdag d. 15. december via festivalens Facebook-side.
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088178152381
Festivalen er støttet af Morsø Kommune og Statens Kunstfond.

Forfatter
Top