Gourmet med skaldyr

I forbindelse med Østers- & Muslingepremieren tilbyder VisitMors i samarbejde med Dansk Skaldyrcenter to spændende madlavningskurser i køkkenet på centret – og selvfølgelig med fokus på fisk og skaldyr.

Gourmet med Skaldyr – en eksklusiv madoplevelse – er en af nyhederne i 2022

Fredag den 14. & 21. oktober fra kl. 16.00 – 20.00

I Dansk skaldyrscenters køkken vil centrets dygtige madentusiast lære dig at tilberede flotte og lækre skaldyrsretter af lokale fødevarer i høj kvalitet. Hun fortæller/instruerer og hjælper til med, at du bliver din egen stjernekok for en aften. Den nye viden om skaldyr og kogekunst afsluttes med fælles spisning. Du får selvfølgelig opskrifterne med hjem, så du kan imponere dine egne gæster med dine kundskaber, oplyser turistchef Bente Kristensen.

Skaldyrskole på Dansk Skaldyrcenter

Lørdag den 15. & 22. oktober samt lørdag den 5. november kl. 16.00 – 20.00

Vi går på opdagelse i en verden af skaldyr, hvor vi skal afprøve forskellige tilberedningsmetoder og smagsoplevelser. Centrets madentusiast giver tips, tricks og gode råd, men du må også gerne selv slippe kreativiteten løs og lege med råvarerne. Når I har eksperimenteret med maden og haft fingrene i fjordens råvarer, sætter vi os til bords og spiser forsøgene. I smager alle retterne og udveksler opskrifter og erfaringer. Aftenen slutter med fællesspisning. Vi garanterer en skøn gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Tag evt. et par venner med og hjælp hinanden med at lave maden – I vil få en fantastisk hyggelig aften, forsikrer turistchef Bente Kristensen.

Tilmelding er nødvendigt og kan ske til VisitMors / Morsø Turistbureau, tlf. 97720488 eller køb din billet online på www.visitmors.dk

Forfatter
Top