100 til borgermøde om fremtidens Thy

Det Hybride Læringscenter på EUC Nordvest dannede de kreative rammer for dialogen om Thisted Kommunes fremtid. Her var godt 100 borgere, samarbejdspartnere og andre interessenter mødt op for at diskutere, hvordan Thisted Kommune kommer i mål med Vision 2022.

– Det var dejligt at se så mange fremmødte borgere og samarbejdspartnere, som deltog aktivt i de forskellige workshops. Nu skal vi i Kommunalbestyrelsen se på de mange indkomne ideer, som vi kan arbejde videre med i Vision 2022. Og så glæder jeg mig til endnu en god aften torsdag i næste uge, fortæller Lene Kjelgaard Jensen, borgmester i Thisted Kommune.

Fem forskellige workshops
De fremmødte borgere kunne deltage i fem forskellige workshops ad to omgange; Vi udvikler velfærd, Det gode børne- og ungdomsliv, Et attraktivt sted at bo, Danmarks førende naturoplevelser samt Erhvervslivet skaber mulighederne.

De fem workshops blev faciliteret på forskellige måder, hvilket gav en god dynamik, og der var rig mulighed for at sparre og diskutere om de forskellige visioner. Alle workshops har samlet deres gode ideer til, hvordan Thisted Kommune kommer i mål med Vision 2022. Idéerne kommer til at indgå som en del af høringssvarene.

Torsdag den 26. november gælder det borgermødet i Hurup på Sydthy Erhvervs- og Uddannelsescenter fra kl. 19.00-21.00.

Forfatter

Related posts

Top