1.500 har købt billet til Kim Larsens Skaldyrskoncert

Billetsalget til årets aktiviteter på Skaldyrsfestivalen kører fint. Dog er der stadig intet nyt omkring fredagens program på Skaldyrsrock.

– Der er godt gang i billetsalget til SkaldyrsRock torsdag med Kim Larsen som hovednavn. Billetsalget til skaldyrsbuffeten går rigtig fint, hvor langt hovedparten er solgt, og det er meget tilfredsstillende. Der er stadig billetter tilbage buffeten lørdag aften, lyder det for Skaldyrsformand Steen Erhardsen.

Billetsalget til børneventet “fjord til bord” er også åbnet op, og også her begynder der at ske noget.

Skaldyrsfestival 2014 2

Det meste af programmet er på plads
De fleste dele af programmet er på plads.

Cobb Scandinavia everer grill og stiller deres viden og medarbejdere til rådighed til Fredagens store Grillfest og maden leveres som tidligere år af Holmens slagter.

Musikprogrammet til grillfesten tager også form, og her kan vores gæster glæde sig til en god blanding af musik fra primært lokale kunstnere.

Dermed stor det uklart, hvorvidt der kommer en Skaldyrsrock fredag aften med kendte danske navne, som der var sidste år og som arrangørerne tidligere har lagt op til.

Skaldyrsfestival 2014 1

Masser af aktiviteter på pladsen
Aldrig før har der været så mange forskellige aktiviteter på festpladsen, de fleste lokale foreninger med tilknytning til det maritime miljø, vil være repræsenteret på festpladsen.

– Der er også ved at være styr på både musikprogram og børneunderholdningen på festivalen Lørdag, hvor der i år er mere fokus på at børnene har det sjovt og får sig nogle nye oplevelser, fortæller Steen Erhardsen.

Som tidligere år har Nif Nif og biografen valgt at tilbyde gratis billetter til børnefilm flere gange i løbet af Skaldyrsfestivalen.

Også søndag er der i år fokus på børnene.

Eventet “fjord til bord” søndag er også ved at tage form.

Således har Hugo fra Jesperhus meldt sin ankomst søndag i teltet, hvor han vil drille biologerne og kokken når de fortæller om fjordens råvarer.

Formidlingsdelen varetages af Skaldyrscenterets biolog Carsten Fomsgård og bysbarnet Peter Schmedes som også er biolog med speciale i tang. Ligeledes kan børnene også opleve en kok tilberede forskellige råvarer fra fjorden, og eventet slutter af med en let skaldyrsbuffet for børnene.

LÆS OGSÅ : PLANLÆGNINGEN AF ÅRETS SKALDYRSFESTIVAL GODT FRA START

Forfatter

Related posts

Top