1.000 til julemesse i Vils

Den årlige julemesse i Vils blev næsten løbet over ende, da den fandt sted søndag i Vils Bolighus.

På kun to år er messen vokset fra intet og til en kæmpesucces.

– 32 lokale udstillere var tilmeldt, og der var brugt masser af energi og kreativitet på de mange flotte stande. Vils Bolighus holder almindelig åbent under arrangementet, men det er selvfølgelig lidt anderledes at ekspedere kunderne, når der er lavet 32 stande mellem møblerne, men det tager vi som en udfordring og glæder os over de mange besøgende udtaler Vils Bolighus`s indehaver Kristian Madsen.

Vils Julemarked

Fik ideen under tur til Vorupør
Britta Kristensen er formand for Vils & Omegns Borgerforening, og det var faktisk hende der fik ideen til Vils Julemesse.

Op mod julen 2012 var hun sammen med familien taget en tur til Vorupør de var bl.a. en tur i Nordsø Akvariet, hvor de lokale havde arrangeret julemesse.

På turen hjem tænkte Britta ”det kan vi også lave i Vils”.

Som sagt så gjort, sammen med de andre i Borgerforeningens bestyrelse gik hun i gang med at arrangere Julemesse i Vils.

Foreningen tog kontakt til den lokale møbelbutik Vils Bolighus, som var velvillig indstillet på at ligge lokaler til arrangementet.

Vils julemesse var dermed en realitet allerede til julen 2013, med 28 lokale udstillere.

Vils Julemarked

– Til Julemessen 2014 var der 32 udstillere, og vi er nok ved at være oppe på det maksimale af hvad arrangementet kan bære. I år har vi haft knap 1000besøgende som hyggede sig på julemessen. Smagte på julebag, blodpølse og masser af andre lækkerier, og beundrede de mange flotte stande, hele huset osede af jul. Udenfor butikken var der biludstilling, samt mulighed for at købe familiens juletræ. Helt igennem en fantastisk dag, som vi håber vi kan gentage til næste år, lover Britta Kristensen.

Forfatter

Related posts

Top