1.000.000 afspilninger: Lokalt rockband har massiv succes

Den ene er produktionsmedarbejder, den anden mekanisk konstruktør mens de to sidste er hhv. afdelingsleder og skoleleder.

Men når de står i et øvelokale, i et studie eller på en scene udgør de rockbandet Silvera. Sammen oplever de i øjeblikket massiv succes med deres musik og har med kun fire singler ude allerede opnået lidt af en milepæl: 1 million afspilninger.

Silvera udgøres af den 45-årige Jens Gade fra Nykøbing, 34-årige Michael Krogh fra Thisted, 48-årige Rasmus Hovde fra Nykøbing og 33-årige Simon Krabbesmark fra Skive – sidstnævnte er i øvrigt leder på Øster Jølby Friskole.

De fire mænd har spillet musik sammen siden 2015 under et andet navn. I 2017 blev Silvera født.

Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy og Pretty Maids
– Vi er et rockband som godt kan lide den klassiske rock’s elementer, men som samtidigt prøver at lave sangene lidt mere moderne således at det bliver lidt mere nutidigt, fortæller de.

De har øvelokale i Nykøbing, men tager turen til Ribe når der skal indspilles nye sange. Studiet deler de med store navne som Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy og Pretty Maids. I næste måned er det planen, at der skal indspilles yderligere 5 sange.

Dernæst er næste step at udgive et helt album gennem pladeselskabet Target Records.

Foto: Silvera

Forfatter

Related posts

Top