0.klasse-elever fra Mors og Thy til Blå Blink-dag

For syvende år i træk inviterer Thisted og Morsø kommuner børn i børnehaveklassen til en dag med blå blink og brandbiler; den såkaldte 1-1-2-dag.

Dagen afvikles på tirsdag i næste uge, og børnene vil komme til at opleve hvordan politi, brandvæsen, Falck og Beredskabsstyrelsen arbejder sammen omkring et ulykkessted.

Formålet er at lære børnene om blandt andet trafiksikkerhed, huske at bruge cykelhjelm og hvad de rent faktisk skal gøre, hvis de en dag oplever et uheld og får brug for at ringe 1-1-2. De får også mulighed for at se de forskellige køretøjer og redskaber helt tæt på, komme med råd til en trafiksituation hvor Falck-maskotten Sofus er kommet galt afsted, og se en redningsaktion ude på Limfjorden.

Ialt kommer næsten 630 børn til at opleve udrykning, blå blink og brandbiler.

Sted: Beredskabsstyrelsen Thisted, Simons Bakke, 7700 Thisted

Program, tirsdag den 27. august.
kl. 9.10: Velkomst og information om dagen.Borgmestrene fra Thisted og Morsø Kommune byder begge velkommen.
kl. 9:20: Alle børn er dagligt på vej til skole! Netop i dag er Falcks maskot SOFUS på vej til skole og kommer ud for et uheld. Hvad så?
Børnene involveres og skal komme med gode råd.
Kl. 10:00: Spændende “Workshops” rundt på pladsen, hvor børnene kan se og prøve de mange spændende ting, som Falck, politi og brandmænd bruger i virkeligheden.
kl. 11:25: Børnene oplever en redningsaktion på fjorden. “Godt, at han bliver reddet!”
kl. 11:45: Alle samles igen.
Kl. 11:55: Trylleshow for alle børn og barnlige sjæle.
kl. 12:30: Afslutning. Tak for i dag
Foto: Thisted Kommune
Forfatter

Related posts

Top