Vinterferie på biblioteket

Vinterferien står snart for døren og vanen tro, byder Morsø Folkebibliotek på aktiviteter for de børn der lægger vejen forbi biblioteket.

På biblioteket starter vinterferien faktisk allerede lørdag i denne uge, hvor årets første kamæleonkoncert løber af stablen kl. 11 i Støberisalen. Her kan hele familien høre Sax kontra Bas og historien om den blærede bassist og den krympende saxofon.

Onsdag formiddag kl 10-12 (i uge 7) kan du lave din egen seje badge, med lige netop det motiv du har lyst til. Du kan derefter bruge badgen til at pynte på din jakke, taske eller hvor du kunne have lyst til at sætte den.

Hele uge 7 kan du deltage i en kropsquiz og deltage i konkurrencen om en præmie. Derudover har vi igen vores populære perleplader på programmet, som kan laves hele ugen i den periode der er bemanding på biblioteket.

– Biblioteket byder som altid på mulighed for at lege, læse og fordybe sig, hvis man ikke skulle have lyst til at deltage i noget af det ovenstående, siger bibliotekar Anne Korsbo, Morsø Folkebibliotek.

Forfatter

Related posts

Top