Venstre når bunden.

Af Folketingsmedlem Ib Poulsen (DF)
Grandetoften 9
7700 Thisted 

Venstre når bunden.
Vi har lige set Venstre har nået et lavpunkt i meningsmålingerne.
Nu når venstre også bunden, efter min mening, hvad angår holdning og menneskelige værdier.
Da det kom frem at der i de danske asylcentre, var flere såkaldte barnebrude (voksne mænd der bor sammen med piger under 18 år, helt ned til 14 år, under den sexuelle lavalder),  ja så proklamerede Inger Støjbjerg, at det ville hun ikke acceptere og havde allerede bedt Udlændingestyrelsen sætte en stopper for det.
Tak for det, kun rimeligt at vi ikke acceptere, børn leve i et forhold med en voksen. Loven i Danmark er jo den at ægteskab indgåes mellem to voksne , af det simple grund, at vi ønsker at beskytte børnene.
Nu kommer det så frem via Karen Ellemann at man godt vil acceptere, overgreb, incest og andet overfor børn i et “forhold” med med en voksen migrant, : bare det foregår på asylcentret, nå de så for nogens vedkommende har fået asyl, så må de ikke mere, i føle Karen Ellemann.
Jeg væmmes som borger og danskere over en sådan, afskyelig holdning overfor børn og deres rettigheder, som jeg ville mene kunne føle sig trygge i det danske samfund, men nej sådan ser Venstre desværre ikke på det.
Hvorfor?
Kommer dansk lovgivning som beskytter børn ikke forud for forældede konventioner? Efter min mening,  jo !!!!
Er dette endnu et udtryk for at denne regering, er mere interesseret i at lefle for det internationale samfund, EU og Angela Merkel, end varetage , i denne sag, børns rettigheder og Danmarks beskyttelse.
Jeg græmmes!!

Forfatter
Tags

Related posts

Top