Udlandet har fået øje på veganske is fra Thy

Kunne en is der udelukkende består af plantebaserede ingredienser friste? Skeptikeren ville formentlig takke nej.

Ikke desto mindre har Claus Sørensen fra Thisted knækket koden – han har stor succes med veganske is produceret på Ismejeret Thy. Det skriver TV MidtVest.

Claus Sørensen fortæller, at målet med hans is er, at få flere til at spise veganske is. Ikke fordi isen er vegansk, men helt enkelt fordi den smager bedre i følge ham selv.

Interesse fra udlandet
Claus Sørensen levet af at lave is de sidste ti år, og for to år siden købte han sit eget lille ismejeri i Thisted.

Og noget tyder på, at det var en rigtig god ide. Sammen med hans to ansatte producerer han for tiden i omegnen af 10.000 bøtter is – om dagen.

Også udlandet har fået øje på de veganske is fra Thy. Flere gange er han blevet kontatet af forskellige udenlandske virksomheder der ønsker at sælge hans is.

Foto : Ismejeriet Thy

Forfatter

Related posts

Top