Thybo vil være præsident i Tjekkiet

Nogle gange skal man bare springe ud i det, og turde at sige sine drømme højt.

Og det er præcist hvad den 20-årige Rasmus Majko Søndergaard fra Thisted, men som oprindeligt kommer fra den lille by Kranov i Tjekkiet, gør: Han vil være præsident i sit fødeland!

Som 2-årig blev han adopteret til Danmark, og nu har han en drøm om at vende tilbage sine rødder. Og målet er klart: – Min drøm har i mange år været, at rejse tilbage til mit Tjekkiet for at blive landets præsident. Jeg vil have indført skat, sygesikring til folket, bedre ligestilling samt bedre arbejdsforhold, fortæller han.

For at kunne indfri sit mål, kræver det, at thyboen tildeles et tjekkisk statsborgerskab. Hvis han tildeles tjekkisk statsborgerskab kan han efter 10 år gå efter posten som præsident, og planen er allerede klar: – Om 2 år vil jeg rejse tilbage til Tjekkiet. Herefter vil jeg frem til 2030 bruge tiden på at genopfriske sproget, og rejse rundt i landet for at dele mine ambitioner med borgerne.

Rasmus Majko Søndergaard håber, at han kan tage en dansk delegation med sig til Tjekkiet, som vil hjælpe ham med at nå sit ypperste mål: At blive præsident i Tjekkiet.

Forfatter

Related posts

Top