Thisted FC forstærker den centrale midtbane

Thisted FC har skrevet kontrakt med den engelske midtbanespiller Charlie Machell, 22 år, og kontrakten er gældende indtil den 30. juni 2018.

– Charlie Michell har gjort et positivt indtryk til træningen og i træningskampene og derfor har vi tilbudt den unge englænder en 1 årig kontrakt. Der er ingen tvivl om, at Charlie Machell bliver en populær spiller for klubbens fans, fordi Charlie kommer med masser af engelsk fysik og vindermentalitet udviklet gennem eliteungdomsfodbolden i nordengelske Newcastle og på College i USA, siger Karl Kristian Guldhammer.

Og den nye spiller glæder sig til sit nye europæiske eventyr.

– Mine 2 uger i Thisted FC har vist, at klubben arbejder seriøst og målrettet på, at opnå sportslig succes i Nordicbet Ligaen og jeg er selvfølgelig glad for, at vi blev enige om en kontrakt. Klubben har nogle fantastiske faciliteter og her og også nogle fremragende og meget dygtige spillere med et godt mix af talent og erfaring. Jeg er overbevist om, at jeg i samarbejde med trænerteamet og spillertruppen, kan udvikle mit spil yderligere, så jeg om et par år er klar til at tage næste skridt i min fodboldkarriere.

Målet er på sigt at spille i England.

– der er danske spillere  meget efterspurgte, og derfor passer det mig udmærket at komme til at spille i Nordicbet Ligaen som er et godt udstillingsvindue for unge spillere. Jeg glæder mig til, at lære Danmark og dansk fodbold endnu bedre at kende og jeg er overbevist om, at min nordengelske mentalitet vil betyde jeg får et godt forhold til klubbens fans, siger Charlie Machell.

Cheftræner Joakim Matsson har store forventninger til den nye spiller.

– Jeg så Charlie Machell på en rejse til USA, hvor jeg overværende en ”Try Out” i New York. Charlie kommer med en stor aggressivitet og fysik i sit spil på banen og det tiltaler mig meget. Han er desuden boldsikker og har et godt blik for spillet, men mangler kamperfaring fra højere niveau. Min fornemmelse var straks, at Charlie passede godt ind klubben og i spillertruppen og så kan han forstærke truppen yderligere, siger cheftræner Joakim Mattsson.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top