TFC-spillere glade for optimal sæsonoptakt

En opstart med to træningslejre er usædvanligt for en 2. divisionsklub – men realiteten for spillerne i Thisted FC. Og det er noget nær en optimal sæsonopstart, hvor målet er oprykning til 1. division.

– En opstart kan til tider være lang og ubarmhjertig, så derfor er jeg personligt super glad for, at vi har to træningslejre. At den ene er i udlandet er et ekstra plus, da vi kommer ned til gode græsbane, og at Tobias Mølgaard forhåbentlig får lidt sol på sin ellers så fine hvide krop, lyder det med et smørret grin fra Asger Bust.

Han ,mener ikke, at opstarten for lang.

– Personligt, synes jeg to måneder er fint. Vi kan nå at træne det fysiske, så vi står knivskarpt til sæsonstart. Samtidig kan vi få finpudset de sidste taktiske ting, og det giver træningslejren i Italien specielt mulighed for, siger Asger Bust.

Holdet er i øvrigt meget populært at fremhæve som oprykningsfavoritter hos andre kolleger, og Asger Bust tror også på, at Thisted FC vil være med i toppen.

– At flere har udråbt os til favoritter, anser jeg blot som et cadeau til os. Personligt tror jeg også på, at vi kan blande os i topstriden, men det kommer til at kræve hårdt og koncentreret arbejde fra den 16. januar til den 10. juni, påpeger han.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top