Svenne : buldrende fra start i Odense

Når Dalum i Odense skal besejres i morgen lørdag i oprykningsspillet til fodboldens første division, bliver det overfor et Thisted-hold, der er mere end tændte og som blæser til angreb.

– Ja, vi vil komme buldrende fra start. Vi vil bygge videre på vores gode stime med en sejr i Dalum. Vi skal vise fra start, at det er os, som har selvtilliden og troen på egne evner. Det gør vi bl.a. med at komme med et stort tryk fra start, siger Jeppe Svenningen.

Han tror, at kampen vil bliver præget af mange dueller, som har været et af de mange områder, TFC-spillerne har mestret stærkt i foråret.

– Ellers tænker jeg, det bliver en seværdig fodboldkamp mellem to gode hold. Vi har forberedt os godt på Dalum, og forventer det bliver en hård kamp, som vi vil gøre alt for at vinde, siger Svenne.

Og holdet har – trods den nuværende placering – ikke svært ved at holde benene på jorden.

– Nej, det syntes jeg faktisk ikke. Vi har hele tiden sagt, at vi går efter rykke op, så situationen er ikke blevet anderledes for vores vedkommende. Vi ved, at vi mangler to sejre fra at rykke op. Vi vil gøre alt og lidt mere til, for at vinde den første af de to mod Dalum på lørdag, siger Jeppe Svenningsen.

Foto : Rasmus Lykke

Forfatter

Related posts

Top