Sæbebobler på Oscar

Så er der igen akustisk livemusik på Oscar Bar i Nykøbing. Denne gang med Sæbeboblerne, som blev dannet i sommeren 1999 af Allan Dam og Karsten Bak. Med et særpræget repertoire, der bød på bl.a. rock, country, irsk folkemusik og gamle danske filmhits, samt en enkel og temmelig uhøjtidelig tilgang til musikken, fik de autodidakte spillemænd hurtigt de første jobs.

I september 2001 spillede duoen første gang på Pub Annexet i Skive og frem til udgangen af 2009 blev til i alt 93 koncerter på de skrå brædder foran billedet af Nupo-pigen i hjertet af Skive.
Sideløbende har de spillet til et utal af fødselsdage, bryllupper etc. og har god erfaring med fester af enhver art.
Sæbeboblerne spillede på Skive Festival i 2005, 2012, 2013 og 2014 og var husband i Hancock teltet til Rock Ved Åen i 2013, 2014 og 2015.

Bob Dylan, Povl Dissing, Elvis Presley
Inspirationskilderne er mange og har skabt et repertoire, der er vidtfavnende og alsidigt med bl.a. musik af Bob Dylan, Neil Young, Leonard Cohen, Povl Dissing, Elvis Presley, The Beatles, R.E.M., Mills Brothers, Simon and Garfunkel, Warren Zevon, Gasolin’ og The Band – naturligvis ledsaget af lidt gammelt dansk arvesølv, lidt børnesange og godt humør.

Og når der spilles op til dans er det bl.a. Kim Larsen, Creedence Clearwater Revival, Otto Brandenburg, De Gyldne Løver, Shu-Bi-Dua, Birthe Kjær, Four Jacks, Kenny Rogers og Green Day og meget mere.

Sæbeboblerne på Oscar Bar den 4. Marts kl. 23.00 – 02.30.

Forfatter

Related posts

Top