Rock På Mors: Billetsalget går strygende

Det er ganske enkelt forkert, når Morsø Folkeblad i sin tirsdags-udgave skriver, at publikum svigter kulturevents på Mors.

Billedet kan i hvert fald ikke genkendes hos arrangørerne af Rock På Mors:

– Vi har solgt ca. 500 billetter til open air koncerten den 31. august med hovednavnet Lars Lilholt Band og efter, at vejret er blevet bedre, kører salget tilfredsstillende. Folk køber ikke koncertbilletter i koldt og regnfyldt vejr på samme måde som folk ikke køber solrejser en sommer med strålende sol i Danmark, påpeger Henrik Bjerring fra Morsø Event der sammen med Musikforeningen Only Live, HF Mors og MorsØ FC står bag koncerten.

Udover Lars Lilholt Band optræder også Række 2 ½ og Sømændene til Open Air koncerten fredag den 31. august ved Sparekassen Thy Arena Mors. Billetsalget foregår via Morsbilletten.dk.

En snert af sandhed
Der kan dog alligevel være en snert af sandhed i folkebladets artikel.

Så sent som i mandags aflyste Ullerup Hovedgaard en stort anlagt James Bond-koncert, med den begrundelse af billetsalget svigtede. Med til den historie hører dog, at der d. 9. juni – hvor koncerten skulle have været afholdt- også finder andre store begivenheder sted, der normalt trækker mange mennesker til, bl.a Dyrskuet Thy-Mors.

Foto: Frank Rosgaard

Forfatter

Related posts

Top