Ren hitkavalkade med ”ABBA show” i Thy Hallen

Der er lagt op til syng-med og vippende fødder, når det verdenskendte og prisbelønnede THE SHOW – a tribute to ABBA, gæster Thyhallen fredag den 21. April 2017.

– jeg kan roligt love, at det bliver en oplevelse for livet. Alle de allerstørste ABBA hits bliver fremført fire svenske artister, der har turneret verden tyndt sammen med The National Symphony Orchestra. Det er næsten som om, at ABBA står på scenen, når man ser showet. Det er ganske enkelt fantastisk, lyder det fra Hans Peter Jarl Madsen fra Thy Rock, der har hentet showet til Thy.

Showet indeholder alle ABBA’s stor hits fra ”Mamma Mia” over ”The Winner Takes It All” til ”Dancing Queen”. ALLE hittene er I showet. Og billetsalget tegner rigtigt godt.

– vi håber på udsolgt og har rundet 900 billetter. Vi ved, at der er mange, der beslutter sig 3-4 uger før en koncert af den her karakter, så det bliver uden tvivl en god aften, lyder det fra H.P.

Han fortæller også, at showet er så stort, at det stiller helt specielle krav til opbygningen i Thy Hallen.

– det er ikke hver dag, at der kommer et poporkester forbi, der lige har et mindre symfoniorkester med også. Og det kræver selvfølgelig et kæmpe stort lyd- og lysproduktion, så der bliver virkeligt noget med øjne og ører. Showet har kørt i 12 år over hele verden og flere end 2 mio. mennesker har set det, fortæller H.P. Jarl Madsen.

Man kan købe billetter både med og uden spisning idet Montra Hotel Hanstholm leverer spisning før showet.

Billetpris uden spisning er 415,00 mens spisning kan tilkøbes for 270,00 kroner per person.

Billetsalget på www.thyevent.dk

Smagsprøver her:

Foto og video : CSB Island Entertainment

Forfatter

Related posts

Top