Poul Krebs, Pernille Højmark og mange andre optræder til Kulturmødet

Igen i år vil Kulturmødet bestå af en lang række debatarrangementer med en bred vifte af spændende kunstnere, kulturaktører, politikere, erhvervsfolk og andre meningsdannere og en stort anlagt kulturfestival med hundredevis af oplevelser og aktiviteter.

Men ingen festivaloplevelse er fuldendt uden gode koncerter, og således kan Kulturmødet nu præsentere et delvist fuldendt musikprogram bestående af nogle af landets stærkeste sangere og sangskrivere:

  • Poul Krebs: Lige siden gennembruddet med albummet Små sensationer fra 1995 har Poul Krebs haft en særlig plads i danskernes hjerter – og fastholdt den takket være eviggrønne klassikere som Sådan nogen som os og Morrison, Dylan & Elvis. Han er på vej med albummet Maleren og delfinerne på bugten, som udkommer den 29. september.
  • Pia Raug: Efter fem års pause blev 2017 året, hvor den folkekære sangerinde genoptog sin koncertvirksomhed. De forgangne år har hun blandt andet brugt på foredragsvirksomhed og workshops om alt fra sangskrivning til, hvordan man arbejder med lyd, stemme og sprog.
  • Pernille Højmark: Hun er lige så kendt og elsket som Bodil-vindende skuespillerinde og som sangerinde – og sidstnævnte ikke mindst som frontkvinde i Sweethearts. Den 18. maj gik hun officielt solo med nummeret Simpelthen fantastisk, som hun med al sandsynlighed vil glæde publikum med under Kulturmødet.
  • Poul Halberg & Friends: Han er manden bag Sneakers og Ray Dee Oh og naturligvis halvdelen af Halberg Larsen. På Kulturmødet tager han en række af sine musikalske venner med og præsenterer publikum for popperler fra det imponerende bagkatalog.
  • Dissing & Las Trio: Rasmus og Jonas Dissing udgør sammen med Las Dissing denne aldeles velspillende trio, som har fundet deres helt egen lyd. Undervejs på deres musikalske færd har de blandt andet sat musik Jakob Strids elskede børnebog, Min mormors gebis, og resultatet er gruppens pt. seneste album.

Hertil kommer omtrent 30 andre grupper, herunder adskillige upcoming navne.

Det komplette program offentliggøres den 1. august.

Forfatter

Related posts

Top