Opskriften på succes: Sælges nu i hele landet

Madglæde og jysk stædighed hos brødrene Ali og Omar Al-farhan betyder, at Danmark har fået sin første pizzadressing, som siden den 1. juni er blevet produceret på en lille fabrik i Nykøbing.

Idemanden bag successen er den 26-årige Ali Al-farhan, som driver og ejer virksomheden Sens Food sammmen med sin bror Omar Al-farhan. Salget af den hjemmelavede dressing startede lokalt, men den blev hurtigt en succes med godt 12.500 solgte flasker i løbet af de første fem måneder.

Nu har de to brødre, der oprindeligt er fra Irak, indgået aftaler med to af de helt store dagligvarekoncerner, så pizzadressingen nu kan købes over hele Danmark.

– En af dem er Dagrofa som betyder, at dressingen kan købes i alle landets Menu-, Spar-, Min Købmand- og Løvbjerg-butikker, fortæller Ali Al-farhan. Han ønsker ikke at oplyse hvilken anden dagligvarekoncern der er tale om.

Dressing mod mobning
– Jeg er både stolt af og taknemmelig for at stå, hvor jeg gør i dag. Derfor donerer jeg også en krone for hver solgt flaske pizzadressing til bekæmpelse af mobning, fortæller Ali Al-farhan.

Brødrenes originale pizzadressing får i øvrigt snart følgeskab af en økologisk variant og en chilidressing.

Foto : Sens Food

Forfatter

Related posts

Top