Ny lokal fødevareportal på nettet

Kim Kjeldager fra det Økologiske Bageri 11/11 i Hanstholm Centret har taget initiativ til at starte en Madsamling for Thy og Mors.

Projektet går ud på, at man som bruger tilmelder sig Madsamlingen og herved får mulighed for at handle online hos mange forskellige leverandører. Produkterne til Madsamlingen består hovedsageligt lokale råvarer og produkter fra medlemmer af Regional Madkultur.

På nuværende tidspunkt medvirker små 15 meget forskellige leverandører, hvilket betyder, at der er mulighed for at købe bl.a. friskfanget fisk,, nyrøget fisk, Sild og pølser, kryddersnapse, hjemmelavet pålæg, ny-ristet kaffe fra Nicaragua, marmelader af håndplukkede sæsonvarer, snaps, rom og saft, kartofler, krydderurter, rødkål, lammekød, lammeskind, garner, uld og plaider, specialspegepølser og skinke, grydeklare kyllinger, hakket oksekød, mel, wisky, frilandsgris, bær, koldpresset rapsolie, 7 varianter af smoothies, håndrørt is – også i vegansk udgave-, surdejsbrød og rugbrød bagt af mel, der males fra egen mølle. Rigtig mange af de nævnte produkter er oveni købet økologiske.

Leverandørerne er bl.a. Fiskehuset Thisted, Naturmad Thy, Thya, Frilandsgrønt, Thy Lam, Vorupør Slagter, Vester Krogsgaard, Gyrup og Thy Whisky, Thy Økobær, Trynen i jorden, Morsø Oliemølle, Moseriet, KYST, Ismejeriet THY og Bageriet 11/11. Der vil til stadighed blive optaget flere leverandører, fælles er at de leverer produkter af høj kvalitet.

– Hver torsdag mellem kl 16 og 18, kan man afhente sine køb i Plantagehuset i Thisted, og der er mulighed for en snak med en af vore leverandører og/eller vores vært. På sigt vil vi arrangere foredrag, smagsprøver og andre events, fortæller Kim Kjeldager fra det Økologiske Bageri 11/11 i Hanstholm Centret har taget initiativ til at starte en Madsamling.

For yderligere oplysninger se Madsamling.dk

Pressefoto: Madsamling.dk

Forfatter
Top