Mikkel Beha-Erichsen trækker folk til Kultur- og Fritidscenter

Egentlig havde man booket DR-journalisten Anders Agger. Han måtte dog melde afbud pga. sygdom, og derfor blev TV-værten Mikkel Beha-Erichsen booket ind som erstatning til.

Det bliver med andre ord Mikkel Beha-Erichsen der står på scenen, når der på torsdag kl. 19.30 er foredragsaften i Sydvestmors Kultur og Fritidscenter. Og han er en populær mand: Der er nemlig blevet solgt i nærheden 350 billetter til arrangementet:

– Vi er ovenud tilfredse med tilslutningen efter, at vi måtte ændre foredragsholderen til Mikkel Beha-Erichsen efter afbud fra Anders Agger. Vi har refunderet en del billetter, men mange nye er kommet til, så vi ser frem til et rigtig spændende aften på torsdag, udtaler Henrik Sivert Kristensen fra VIF Håndbold der står bag arrangementet.

– Der er fortsat få ledige pladser, som vi sælger indtil onsdag aften, så vil man med skal man skynde sig, at kontakte mig slutter Henrik Sivert Kristensen.

Danmarks eventyrer
Mikkel Beha-Erichsen er de seneste år blevet kendt som hele Danmarks eventyrer, når han med sin familie letter anker og tager afsted med det gode skib Havana med ”Kurs mod fjerne kyster”. Det populære program har i sig selv over 181.000 følgere på Facebook, og er vurderet til et af de mest sete faktaprogrammer på dansk TV. Programmet vandt også i 2015 en Zulu Award for ”Årets originale TV-program”.

Netop originalitet, eventyr og inspiration er det, du kan opleve til et arrangement med programmets idémand og hovedperson, Mikkel Beha-Erichsen.

Forfatter

Related posts

Top