Masser af koncerter i Thy i weekenden

Der bliver musik på plakaten i et omfang, der ikke er set i Thy i mange år, når Spillestedet Thy præsenterer ikke færre end seks koncerter kommende weekend.

Fredag inviterer URT til koncert i URT-huset på Plantagevej med Rest In Beats, der er dansk poesi hvilende levende, tektoniske, triphop beats. Lokale ILMA varmer op – en fantastisk lokal stemme, der blander genrer som Electropop og RnB. Dørerne åbner kl. 20.00.

I den spritnye Koncertsalen på Musikskolen på Tingstrupvej i Thisted står musikstjernerne Peter Sommer, Pernille Rosendahl og skuespillerinden Charlotte Munck i spidsen for syng-med-arrangementet ”Sangskatten Thy – i Vesterhavets Tegn”. Koncerten finder ligeledes sted fredag aften og starter kl. 20.00.

Det samme gør koncerten med H.P Lange & Band, der er skattede gæster i Thy, og træder op på scenen i Plantagehuset. De lover blues i verdensklasse og har et traditionelt stort stampublikum i Thy. Blues’ en flyder fra kl. 20.00.

Ostinatexpressen og Intså Ring har solide rødder i dansk og nordisk folkemusik, som man med stor fornøjelse supplerer med inspiration fra jazz, swing og verdensmusik. Det er Thy Folkemusik, der står bag koncerten, der finder sted på Danhostel Thisted Vandrerhjem i Skinnerup fredag aften kl. 19.30.

Dansktop-fans kan rolige finde danseskoene frem, når Humørekspressen træder op på scenen på Frøstrup Gl. Kro. Pharfar, Klumben, børne-tv-vært Chapper og guitarist Peter Lützen fra gruppen Panamah står bag gruppen, der har haft stor succes siden debut’en på scenen til Dansktop Prisen 2017 i Jyske Bank Boxen i Herning. Koncerten starter kl. 21.00 fredag aften.

Lørdag aften har Spillestedet Thy en enkelt koncert på plakaten : den danske musikstjerne Kasper Winding, der gennem en menneskealder har præget dansk musik med hits som ”Sjæl i Flammer”, ”Kom nu hjem” og ”Alle har en drøm”. Koncerten finder sted i BOAA i Bedsted og starter lørdag aften kl. 20.00.

Billetsalget sker via www.spillestedetthy.dk

Foto: PR-foto

Forfatter

Related posts

Top