Masser af aktiviteter for børn på Kulturmødet

Takket være omkring 50 særligt målrettede aktiviteter for børn vil Kulturmødet være det sjoveste sted i Danmark man kan være barn.

Børnene kan blandt andet glæde sig til det imponerende og stærkt underholdende marionetteater om Fru Salt og Hr. Peber. Bag forestillingen står Skørping Marionetteater, og den er baseret på Bodil Nygaards populære børnebog fra 2007.

Publikum følger Søren, som forsøger at dække bord og dermed har brug for salt og peber. De er imidlertid forsvundet fra deres vante plads – fordi de er draget på eventyr på køkkenhylderne.

Sigurd Barrett underholder og Legeskibet sikrer den fysiske udfoldelse
På Kulturmødet vil man også kunne opleve Sigurd Barretts fantastiske Danmarkshistorie, hvor den elskede entertainer fører publikum gennem et væld af vilde begivenheder og historiske personager. Alt sammen leveret med det særlige twist, som kun Barrett kan levere.

Legeskibet slår kursen forbi Kulturmødet og vil her byde på massevis af fornøjelige fysiske udfoldelser. Her kan man ikke mindst glæde sig til maritimt inspirerede fælleslege, bevægelsesworkshops, en sjov og udfordrende klatre- og aktivitetsrute og ikke mindst undervisning i parkour.

Lær at lave radio med DR – og udforsk det unikke område omkring Fjorden
Generelt vil Kulturmødet være fyldt med spændende kulturoplevelser og workshops for børn. Blandt andet vil DR stå for en workshop, hvor børn kan lære at lave radio.

Ved Fjorden opbygges et unikt område for særligt de unge – et område med et stærkt visuelt udtryk, bestående af palletanke, lys, trækonstruktioner og sejl. Her kommer det til at sprudle af liv, musik, debat, workshops og meget mere, når de unge mødes for at diskutere kunst og kultur og selv udtrykke sig kreativt.

Her kan man også møde 25 unge nordiske og europæiske kunstnere, der deltager i Nordic Culture Camp og herigennem bidrager til den internationale dimension af Kulturmødet.

Det komplette program offentliggøres den 1. august. Følg med på www.kulturmoedet.dk.

Foto : Louis Hansen Fonden

 

Forfatter

Related posts

Top