Mand dræbt i solouheld på Mors

En 31-årig mand mistede fredag aften livet, da en bil med i alt fire mænd fra Fjerritslev-området fortsatte igennem et T-kryds nord for Nykøbing, ramte en jordvold og endte på taget.

Samtidigt blev to personer, herunder føreren af bilen, fløjet med helikopter på hospitalet med alvorlige hovedtraumer. De har siden ulykken har de begge været i kritisk tilstand. Men søndag aften kom der godt nyt om den ene af passagererne. Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at den ene er i bedring. Føreren af bilen er stadig i kritisk tilstand.

Med i bilen var også en fjerde mand, der slap med lette skader. Han kom selv ud af bilen og gik forvirret rundt, da hjælpen kom frem.

– Vi mener, at uopmærksomhed og for høj hastighed er væsentlige elementer. Vi tager som altid en rutinemæssig blodprøve, som vi får svar på om en uges tid, men vi har ingen mistanke om, at den skulle give noget, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Bjarne Askholm til TV MidtVest.

– Det er ikke første gang, at der har været en ulykke i det kryds. Men det er ikke fordi, der ikke er skiltet op, for det er der.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top