Lokalt rockband i finalen til “DM i Rock”

Det Mors-Thy-Skive-baserede rockband MALFUNCTION vandt første runde af TAK-ROCK Band Battle DK i Maskinhallen i Frederikshavn i onsdags.

Blandt 107 ansøgere blev Malfunction, efter en svær udvælgelsesproces blandt mange dygtige kandidater, et af de 33 bands, som i sidste uge dystede i hele Danmarks Band Battle.

Den indledende runde af “Årets TAK ROCK-band 2017” løb af stablen på syv forskellige spillesteder rundt omkring i landet. På hvert spillested kæmpede 4-5 bands om videre avancement fra første runde.

 

 

Publikum kårede vinderen
Det var publikum der skulle afgøre, hvilket band der gik videre fra de pågældende steder.

I Frederikshavn var der mødt 200 rock-glade gæster op. Hver gæst fik en seddel, hvor de skulle stemme på to bands. Og ikke bare i Frederikshavn var konkurrencen benhård.

Men med lokale briller, gik det særdeles fremragende med en førsteplads, og dermed en plads i finalen, i det man kan kalde DM i Rock.

Vinderen fra hvert spillested er nu gået videre til finalen i kampen om at blive ”Årets TAK ROCK-band”, som finder sted onsdag d. 18. oktober i Pumpehuset.

Til finalen vil Søren Balsner fra Carpark North sidde klar i dommerpanelet for at sørge for, at det helt rigtige band løber med den endelige sejr.

”Årets TAK ROCK Band 2017” skal nemlig varme op for Carpark North, når de d. 11. november giver et brag af en koncert i Royal Arena. Udover koncerten foran tusindvis af mennesker i Royal Arena venter der også vinderbandet studietid hos de dygtige folk fra Grapehouse Studios.

Tung lokal melodisk rock
Malfunction spiller melodisk tung rock. Musikken er præget af massive guitarriffs blandet med melodiske fraser.

Bandet er inspireret af klassisk rockmusik, hvor der er mennesker bag instrumenterne. Musikken indeholder en blanding af både genkendelighed og uforudsigelighed.

Musikken indeholder idéer, som traditionelt hører til i heavy rocken, men samtidig har bandet fokus på fængende og iørefaldende omkvæd.

I efteråret 2013 indspillede Malfunction debut-albummet “The Debt We All Must Pay”, der blev produceret i det lokale ”Death Island Studio” på Gasværksvej i Nykøbing. Og dette album har åbnet dørene til et hav af koncerter i ind og udland.

Malfunction består af:

Michael Krogh, Thisted – Guitar & vokal
Simon Krabbesmark, Skive – Guitar & backing vokal
Rasmus Hovde, Nykøbing M – Bass & backing vokal
Jens Gade, Nykøbing M – Trommer

 

WWW.MALFUNCTION-MUSIC.DK

Forfatter
Top