Lokal forening sørger for wi-fi til Thy Rock

 

Det bliver lokale, erfarne og professionelle folk, der i år skal sikre, at der er wi-fi tilThy Rock.

Det er nemlig foreningen Thy eSport Events, som skal sætte trådløst net op sponsoreret af Thy-Mors Energi. ’Thy eSport events’ har stor erfaring fra Thy Party og mange af medlemmerne er til daglig ansat i netIP og har derfor også stor professionel erfaring med at etablere løsninger, som fungerer.

Det er Per Svalgaard, der sidder i Thy Rocks bestyrelse – og er ansat i netIP – der har skabt kontakt mellem ’Thy eSport events’ og Thy-Mors Energi:

– Thy-Mors Energi har jo lagt fiber ud på Thy Rock pladsen tidligere, og så har de i år sponsoreret udstyret, som vi skal bruge til det trådløse netværk. Det er vi rigtig glade for. På den måde kan vi bruge det i årene fremover på Thy Rock og til andre arrangementer, siger han.

 

Som noget nyt på Thy Rock, bliver der opsat kasseapparater i boderne, som kræver kablet net. Det skal Thy eSport Events også sætte op, da de i forvejen har rigtig meget udstyr til den slags.

I forhold til det trådløse net skal de sikre hurtigt internet i VIP-området og backstage og hos Thy-Mors Energi’s energibar.

Per Svalgaard glæder sig over, at mange frivillige vil få et godt og stabilt netværk op at køre til Thy Rocks over 10.000 gæster, og han sætter stor pris på, at Thy-Mors Energi har været velvillig sponsor.

Forfatter

Related posts

Top