Lene Kjelgaard skifter til Det Konservative Folkeparti

Lene Kjelgaard Jensen, borgmester i Thisted Kommune, skifter parti. Torsdag aften har hun meldt sig ud af Venstre, og er i stedet blevet medlem af Det Konservative Folkeparti. Dermed stiller hun sig til rådighed for partiet, og træder ind i den konservative gruppe i kommunalbestyrelsen.

Beslutningen er truffet, efter at det stod klart, at Lene Kjelgaard Jensen ikke længere havde en fremtid i Venstre. Som borgmester har hun brug for en politisk platform, og for partipolitisk sparring i forbindelse med forhandlingerne om budgettet og den fortsatte udvikling af Hanstholm Havn. Derfor melder hun sig nu under den konservative fane.

–  Jeg er langtfra færdig med kommunalpolitik. Jeg brænder fortsat for Thisted Kommune, og jeg ønsker at fortsætte det vigtige arbejde med at gøre vores kommune stærkere og mere erhvervsattraktiv, siger borgmester Lene Kjelgaard Jensen til LimfjordUpdate.dk.

Har gjort en god indsats for Thisted Kommune
Lene Kjelgaard Jensen har været borgmester i Thisted Kommune siden 2010. Hun har været med til at gøre Thisted kendt som en kommune i udvikling med bl.a. Hanstholm Havn, Nationalpark Thy og Cold Hawaii. Dette arbejde ser hun frem til at fortsætte.

– Mange borgere har opfordret mig til at fortsætte mit politiske arbejde. Det vil jeg gøre i Det Konservative Folkeparti. Nu skal vi i fællesskab videre med de politiske udfordringer, siger Lene Kjelgaard Jensen, borgmester i Thisted Kommune.

Den konservative gruppeformand Jens Kr. Yde ser frem til et godt samarbejde med borgmesteren.

– Vi byder Lene Kjelgaard Jensen velkommen i gruppen. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Lene igennem hendes 8 år som borgmester. Thisted Kommune har i dag en sund økonomi, og det kan vi blandt andre takke Lene for. Hun har altid været god til at finde løsninger, og til at formidle et bredt samarbejde, siger Jens Kr. Yde, konservativ gruppeformand i Thisted kommunalbestyrelse.

Overgaard ser frem til samarbejdet
Torben Overgaard, der er valgt som konservativ spidskandidat til kommunalvalget i Thisted Kommune, glæder sig over at få Lene Kjelgaard Jensen med på holdet.

– Med Lene Kjelgaard Jensen på den konservative liste går vi styrket ind til kommunalvalget. Vi står som parti i en rigtig god position. Vi vil arbejde for at sikre et borgerligt flertal i kommunen, og vi vil fortsat arbejde for et bredt samarbejde i kommunalbestyrelsen, siger Torben Overgaard.

Med tilgangen af Lene Kjelgaard Jensen er den konservative gruppe i kommunalbestyrelsen i Thisted nu oppe på fire medlemmer. De andre medlemmer er Jens Kr. Yde, Poul Hvass Hansen og Per Skovmose.

Det Konservative Folkeparti i Thisted Kommune opstillede i januar seks kandidater til efterårets kommunalvalg. Torben Overgaard blev valgt som spidskandidat, og derudover blev Jens Kr. Yde, Niels Klingenberg Vistisen, Viggo Iversen, Alex Klein og Lars Peter Christensen opstillet.

Formand Alex Klein oplyser, at der afholdes supplerende opstillingsmøde til september, hvor kandidaternes placering på listen ligeledes vil blive fastlagt.

Foto : Thisted Kommune

Forfatter

Related posts

Top