Københavnerne foretrækker Jon fra Mors

JVS Tømrer i Brønshøj, der ejes af den tidligere morsingbo, Jon Vig Schlichting, er blevet tildelt ’Håndværker.dk Prisen 2018’, efter at brugerne af internetportalen ’Håndværker.dk’ har kåret firmaet som ’Hovedstadens bedst anbefalede tømrer’.

Og faktisk er det ikke kun sjællænderne, der er begejstrede for Jon Vig Schlichting’s arbejde. Firmaets kundeportefølje tæller således også en række kunder fra Mors og Thy – kunder, der sætter pris på, at de kan entrere med en tidligere morsingbo, når de har tømreropgaver på den anden side af Sundet.

Driver firma på mosingbo-manér
Jon Vig Schlichting er uddannet tømrer fra EUC Nordvest med læreplads hos Morsø Tømrer & Snedkerforretning A/S. I 2014 valgte han at rykke teltpælene op og flytte til Brønshøj, hvor han etablerede sig som selvstændig tømrer. Og at der er rigeligt med opgaver til firmaer, der kan levere kvalitetshåndværk til en fair pris og – ikke mindst – til tiden, kan Jon Vig Schlichting godt skrive under på. I dag tæller dét, der i sin tid startede som enkeltmandsvirksomhed, i alt ni ansatte, og ordrebogen er godt fyldt op:

– Jeg driver mit firma på morsingbo-manér: Her er en aftale en aftale, og dét er noget, mine kunder sætter stor pris på, uanset om de bor på Mors eller i hovedstadsområdet. At jeg har rødder i det nordvestjyske er uden tvivl kun et plus i bogen herovre, og samtidig er det helt klart også årsagen til, at jeg har flere kunder fra Mors/Thy-området. Det er typisk kunder, som har lejlighed i København eller et sommerhus i hovedstadsområdet, og som de siger, så handler deres valg af håndværker i sidste ende om tillid og troværdighed. Og her scorer en morsingbo tilsyneladende højere end en sjællænder, lyder det – med et glimt i øjet – fra Jon Vig Schlichting.

 

Kunderne har talt
At det netop er kunderne, der med deres anbefalinger er den direkte årsag til, at det er JVS Tømrer, der løber med titlen som hovedstadens bedst anbefalede tømrer, er noget, der glæder Jon Vig Schlichting.

– Jeg vægter kundetilfredshed uhyre højt. Det er lige så vigtigt, som at økonomien hænger sammen – for det er jo tilfredse kunder, jeg skal leve af. Derfor lægger både jeg og mine medarbejdere også et stort arbejde i at sikre, at kunden er tilfreds med resultatet hver gang. Og den strategi må jo siges at have båret frugt, eftersom det jo netop er kundernes anbefalinger, der har sikret os kåringen som hovedstadens mest anbefalede tømrerfirma. Så jeg er da enormt stolt over anerkendelsen. Det er et dejligt skulderklap og en bekræftelse på, at vi er på rette vej, slutter Jon Vig Schlichting.

Forfatter

Related posts

Top