Hvidbjerg Auto er på forkant med kunderne

One-Stop-Shop.

Sådan lyder den korte version om den udvikling, Hvidbjerg Auto på Thyholm har gennemgået de senere år, hvor indehaver Martin Jensen har udviklet og optimeret på forretningens specialer samlet under et tag.

I dag hviler forretningen på tre stærke ben under den frivillige værkstedskæde AutoMester. Et mekanisk værksted, køb og salg af nyere biler og karosseri- og skadescenter. Den mest synlige udvikling er sket på køb og salg af biler og på karosseri- og skadesdelen.

Hvidbjerg Auto har fået en stor indendørs udstilling, men også en stor udstilling udenfor mod Søndergade, hvor et gammelt hus er revet ned for at give god plads til et dusin udstillingsbiler. Og hen over foråret har Martin Jensen indrettet en nyindkøbt ejendom få hundrede meter fra hovedadressen til et større karosseri- og skadescenter for især at leve op til de stadigt stigende krav fra forsikringsselskaber.

– Investeringen i det nye karrosseri- og skadescenter skal både ses som en fremtidssikring i forhold til de stigende krav på området, men samtidig ser jeg også muligheder for et samarbejde med andre og mindre værksteder, hvor man ikke har kapacitet eller udstyr til at udføre større skadesreparationer, siger Martin Jensen.

For kunderne er fordelene oplagte. Nu kan man handle bil, få den serviceret og repareret, herunder karosseri- og skadesrepareret, under samme tag.

Men kunderne skal også føle sig i trygge hænder hos Hvidbjerg Auto, så derfor har Martin Jensen uddelegeret de enkelte ansvarsområder, så mekaniker Emil Ebbesen har ansvaret og den direkte kontakt til kunderne på det mekaniske værksted, mens plademekaniker Dannie Hvass har hovedansvaret for karosseri- og skadescenteret.

Desuden er mekaniker Nikolaj Riis og mekanikerlærling Mads Vestergaard ansat.

Egen-udviklede specialer
Et nyt telefon-omstillingssystem gør også, at kunderne kan komme i direkte kontakt med den ansvarlige for ens bil, eller Martin Jensen selv.

– Vi gør alt for at leve op til kundernes forventninger til os. Samtidig stiller AutoMester store krav til vores færdigheder, så de ansatte er løbende på efteruddannelse for at være opdateret på den nyeste udvikling indenfor branchen. Hos AutoMester giver vi jo fabriksgaranti på service af alle bilmærker, ligesom vi giver garanti på alle reservedele og vores arbejde, siger Martin Jensen, der selv går til hånde, hvor der er behov og ellers står for køb og salg af biler samt papirarbejde.

For at adskille sig fra andre værksteder, har Hvidbjerg Auto også udviklet egne specialer. Et af dem er skylning af automatgearkasser.

– I stedet for kun at skifte olien, så skyller vi alt den gamle gearolie ud af gearkassen, så olien til sidst er helt klar og ren. Det sker samtidig med, at bilen kører, siger Martin Jensen.

Forfatter

Related posts

Top