Gaard Bageriet modtog Den Gyldne Musling

Da Morsø Erhvervsråd åbnede dørene til årets generalforsamling, blev det med en ny iværksætterpris – Den Gyldne Musling, som har til formål at styrke iværksættermiljøet på Mors.

Vinderen blev Marianne Korsgaard fra Gaard Bageriet, der med sin usædvanlige rejse har en lovende fremtid. Modtageren af Morsø Erhvervsråds iværksætterpris 2018 er først og fremmest en person, men til syvende og sidst også en familievirksomhed.

Nye og kreative tanker
Skal man lykkes som iværksætter, skal der tænkes nye og kreative tanker. Men kan man gå så vidt, at man åbner en butik i Hvidbjerg, som kun har åbent fredag eftermiddag? Ja, det kan faktisk godt lade sig gøre, når det kombineres med den helt rigtige brug af sociale medier. Så bliver geografi og afstande af mindre betydning.

– Vores vinder har med stor veneration og flair formået at få nye kunder via Facebook og Instagram med flotte visuelle og grafiske elementer. Dette kombineret med en usædvanlig høj kvalitet i produkterne danner grundlaget for en meget spændende fremtid for Gaard Bageriet, som er en fantastisk ambassadør for Mors, fortalte Direktør i Morsø Erhvervsråd, Per Søndergaard i forbindelse med overrækkelsen.

Foto : Marianne Korsgaard

Konditorens rejse
Efter endt uddannelse som konditor og nogle skiftende år på arbejdsmarkedet, senest som underviser på EUC Holstebro, vendte Marianne Korsgaard tilbage til fødebyen Hvidbjerg på Mors i 2016. Der blev gjort mange tanker om, i hvilken retning fremtiden skulle gå, og hvad hun skulle leve af.

Langsomt blev idéen til at blive selvstændig formet, og inden længe var produktionen og selvtilliden så høj, at det første salgsfremstød skulle lanceres på en torvedag i Hvidbjerg en lørdag formiddag,

Marianne Korsgaard henvendte sig til Gitte Kjærgaard, som er ansat i Morsø Erhvervsråd og fik iværksættervejledning. CPR-nummeret blev suppleret med et CVR-nummer og rejsen var begyndt.

Foto: Morsø Erhvervsråd

 

Forfatter

Related posts

Top