Fusion i MME Nordic: Brug for flere medarbejdere

Automatisering- virksomheden MME Nordic A/S der har hovedsæde i Thisted er inde i en positiv udvikling og styrker nu sin position ved at optage 2 nøgleleverandører i virksomheden via en fusion.

Det drejer sig om konstruktionshuset PH Teknik A/S og ingeniørvirksomheden DANINCO ApS, der nu bliver en del af MME Nordic. Ejerne af de 2 underleverandører er i forvejen en del af MME Nordics ejerkreds.

I de godt 2 år, som er gået siden MME Nordic blev etableret, har samarbejdet mellem de 3 virksomheder
fået stigende omfang:

– Vi er nu kommet til et punkt, hvor synergieffekten af en fusion af virksomhederne er indlysende. Dermed er fusionen en naturlig konsekvens af det gode samarbejde. Med fusionen integrerer vi mere end 20 års erfaringer med automatisering inden for MedTech-branchen, fortæller MME Nordics adm. direktør, Leif Amby.

PH Tekniks og DANINCOs nuværende kunder kan fremover regne med samme ydelser som hidtil, nu fra MME Nordic, der også gerne tager mod nye kunder inden for konstruktion og rådgivning.

Behov for flere medarbejdere
MME Nordic har hovedsæde i Thisted, og der bliver med fusionen i alt 20 medarbejdere i virksomheden. Desuden bliver der opgaver til en del underleverandører i nærområdet:

– Med fusionen, og den vækst vi har oplevet den seneste tid, så får vi i nærmeste fremtid også brug for yderligere medarbejdere i virksomheden, siger Leif Amby, der glæder sig til at rekruttere flere dygtige medarbejdere til holdet.

MME Nordic vil fortsat have fokus på udvikling og fremstilling af avancerede automatiseringsløsninger på et
internationalt niveau. Virksomheden leverer projekter fra ide til produktion. Kunderne er hovedsagelig
større internationale MedTech-virksomheder.

Foto : MME Nordic A/S

Forfatter
Tags

Related posts

Top