Fire unge sangskrivere fra Thy udpeget til tour

I alt otte lokale sangskrivertalenter – heraf fire fra Thy – er blevet udvalgt til SPOT Calling On Tour.

Projektet består af to-dages sangskriver-workshops på Fermaten i Herning, Turbinen i Randers og Spillestedet Thy i Thisted fra 29. oktober til 3. november, hvor de udvalgte lokale talenter skal skrive og arbejde sammen med et dansk/internationalt sangskriver- og producer-hold.

De fire lokale sangskrivere er :

Mette Damiri, 26 år, Thy
Mette har arbejdet som sanger/sangskriver siden 2009, hvor hun opvarmede for bl.a. UFO & Yepha og Barcode Brothers. Hun skriver både på dansk og engelsk og i genrerne pop, jazz, country og blues. Mette har netop indspillet sin første akustiske plade i Rom.

Line Gade, 21 år, Thy
Line har skrevet musik i syv år og har både gået på talentlinjen på musikskolen i Thy samt på MGK. Hun udgav sin debut EP ”Somehow I Surrendered” i september i år. Line inddrager både jazz, blues, soul og rock i et ellers poppet univers.

Ilma Haskovic, 18 år, Thy
Ilma har i mange år selv skrevet tekster på både dansk, engelsk og bosnisk. Under sit soloprojekt ILMA har hun udgivet sin første single og har ligeledes spillet sine første live koncerter.

Jonas Hoffmann, Thy
Jonas har lavet musik, siden han var 10 år gammel. Han synger, skriver og producerer selv sine numre og spiller derudover forskellige instrumenter såsom guitar og ukulele. Jonas arbejder primært i singer/songwriter stilen, men også elektronisk.

Spillestedet Thy i Plantagehuset – Open Session 3. november kl. 16-17.00.

Forfatter

Related posts

Top