EUC Nordvest hypnotiserer sine elever i Nykøbing

På fredag ændrer EUC Nordvest i Nykøbing dagligdagens undervisningen og inviterer alle eleverne til et stort hypnoseshow arrangeret af skolens elevråd og festudvalg.

Hypnoseshowet foregår i skolens teatersal kl 11.50 – 13.20, hvorefter der er mulighed for hyggeligt samvær i fredagscafeen, hvor der kan købes lidt til tørsten. Kort sagt er der lagt op til en sjov og hyggelig eftermiddag med det sociale i fokus.

 – Det er så vigtigt at vores ideer fra elevrådet og festudvalget bliver ført ud i livet, siger den ene af festudvalgets formænd Jeppe Bech.

Og formanden med mest festudvalgserfaring Oliver Kusk supplerer:

– Når lærerne og skolens ledelse lytter til vores ideer og faktisk går med til at bruge penge på sådan noget her, er det med til, at vi oplever at Euc Nordvest er en skole, hvor man rent faktisk lytter til eleverne og gør meget for at elevtrivslen –det er fedt !.

Katrine Bach Jørgensen fra elevrådet fortæller, at hun er enig med drengene fra festudvalget i vigtigheden af, at prioritere de sociale arrangementer på skolen.

– En ungdomsuddannelse skal jo rumme det hele –alt fra store svære faglige udfordringer til fest og hygge, siger hun. Og det oplever hun at få på EUC Nordvest.

Alle tre glæder de sig meget til fredagen, hvor hypnoseshowet skal afvikles og til den hyggelige fredagscafe efterfølgende Desuden er de glade for at festudvalget og elevrådet sammen har kunnet arrangere eftermiddagen for skolens øvrige elever og lærere.

– Det er også en hyggelig måde at være sammen på, til sådan en cafe og skaber en anden relation mellem elever og lærere, siger Katrine.

Foto : TV MidtVest

Hypnoseshowet er med den netop aktuelle Lasse Kvist fra Skive, som også for øjeblikket har meget omtale og mange indslag på TV Midt Vest. Om eleverne håber på at lærerene bliver hypnotiseret til at droppe lektier og afleveringer melder historien ikke noget om på nuværende.

EUC Nordvest på Limfjordsvej rummer flere forskellige uddannelser, hvorfor de tager vigtigheden af at lave noget for alle skolens elever på tværs meget alvorligt. Skolens elever skal opleve fællesskab uanset hvilken uddannelse de går på. På adressen findes Handelsgymnasiet med flere retninger (innovation, økonomisk, international), EUD, EUX – den nye stærke erhvervsuddannelse med fag på gymnasialt niveau samt .Kombineret ungdomsudddannelse

Forfatter

Related posts

Top