Ekspert : usælgelige huse findes ikke

Selvom boligmarkedet er i klar fremgang, er der fortsat mange huse, der har stået til salg meget længe og som virker umulige at sælge. Samtidig er der også mange i det såkaldte ’Udkants-Danmark’, der på forhånd har opgivet at sælge. Men sådan behøver det ikke at være.

– Når jeg kommer ud til folk oplever jeg, at små, billige ændringer kan gøre en stor forskel. Eksempelvis noget så simpelt som at få ryddet op både ude og inde er helt afgørende for, om potentielle købere overhovedet vil se huset, siger Skottenborg – der er virkelighedens “I Hus Til Halsen” ekspert.

Han understreger, at ejerne ikke skal kaste en masse penge i forbedringer, da det oftest er svært at få disse penge hjem igen. Men mindre beløb til maling og småreparationer har ifølge Kurt Skottenborg til gengæld en stor effekt.

– Sælgeren skal også huske på, at det ikke er et hus, man sælger: Det er en drøm, der skal sælges! Køberen skal kunne se sig selv i huset og drømme om, hvordan livet kan udforme sig i netop dette hus, siger han.

Kurt Skottenborg har siden 2009 arbejdet med optimering af boligsalg og har mange eksempler på såkaldte usælgelige huse, der havde stået til salg i flere år, men som efter en salgsoptimering blev solgt efter få måneder.

Læs mere på www.skottenborg.dk.

Køkken før renovering:

Køkken efter renovering:

Foto:af hus for oven : Jan Sand Photo
Fotos af køkken  : Skottenborg

Forfatter

Related posts

Top