Comedy Zoo Tour rammer Oscar i Nykøbing

Fredag d. 31. marts bliver Oscar i Nykøbing omdannet til Comedy Club.

– Vores gæster får en hyggelig og mere intim aften og så man får den ”amerikanske” følelse af en comedy club på en bar, fortæller Henrik Bjerring fra natklubben.

Der er i første omgang Comedy Club fire gange. Første gang kan gæsterne opleve Lasse Rimmer og Jakob Svendsen.

Lasse Rimmer
Lasse Rimmer er Danmarks ubestridt klogeste komiker og har været med til det hele. Karrieren begyndte i stand-up, men hans vid og bid har ført ham vidt omkring og ofte ind i rollen som klog vært på tv og i radioen. I 2009 debuterede han som skuespiller i en hovedrolle i Ole Bornedals brutale spændingsfilm “Fri os fra det onde”. Et par krøllede hoveder har dog også set Lasse Rimmer flippe helt ud sammen med kollegerne Hjortshøj, Hvam og Christensen i det næsten tv-fjendske og uhygge…ligt morsomme ”Mandrillen”. Hans store styrke er evnen til at gribe en sjov idé og udvikle den i en overraskende retning. Lasse formår samtidig at formidle svært tilgængelige emner, så man ikke alene forstår dem men også griner af dem.

Jakob Svendsen
Som ægtemand, familiefar og tidligere halvtids matematiklærer på Gladsaxe Gymnasium – nu fuldtids komiker – er Jakob Svendsen en atypisk komiker i det københavnske standup-miljø. At han tilmed er aktiv kristen og ikke lægger skjul på det, gør ham ikke mindre usædvanlig. Jakob er i sin stand-up varm, original og ALTID sjov, samtidig med at han har HELT overraskende og unikke vinkler på klassiske stand-up emner. Jakob var i 2016 nomineret som ”årets talent” ifm. Zulu Comedy Festival og er én af sin generations stærkeste og sjoveste stand-up kort.

Der er adgang for personer fra 15 år og opefter, og alle under 18 år skal forlade stedet ved showet afslutning da stedet efterfølgende bliver omdannet til den normale Oscar Bar & Nightclub (Der serveres ikke alkohol til personer under 18 år). Dørene åbner kl. 19.30 – Comedy start kl. 20.00

Carsten Bang, Brian Mørk, Anders Fjelsted og mange flere
Det efterfølgende show finder sted den lørdag den 22. april og er med Mikkel Rask, Anders Grau & Jonas Mogensen, det tredje og sidste show finder sted lørdag den 20. maj  også på disse dage åbnes dørene kl. 19:30 og der vil være showstart kl. 20

Køb billet herunder til de enkelte shows til 120,- ex. gebyr:

Den 31/3 med Lasse Rimmer & Jacob Svendsen
http://jbarena.billetten.dk/index/chooseprice/showid/138112/type/1

Den 22/4 med Mikkel Rask, Anders Grau & Jonas Mogensen
http://jbarena.billetten.dk/index/chooseprice/showid/138111/type/1

Den 20/5 med Carsten Bang, Brian Mørk & Anders Fjelsted
http://jbarena.billetten.dk/index/chooseprice/showid/138110/type/1

Der kan spares penge ved at købe Partout billet til alle 3 shows – så er prisen kun 295,- ex. gebyr.
(Så skal alle 3 billetter købes samlet og så trækkes rabatten automatisk fra)

Forfatter

Related posts

Top